Salg

Højskolen sælger få udvalgte ting, kalender, smykker og kopper.

Kalender: Hvert år i november/december udkommer årets kalender. Kalenderen er udkommet i over 50 år og er et godt billede på hvad der sker på skolen; nye fag, gode ideer og opskrifter på forskelligt håndarbejde præsenteres her. Alle ideer og opskrifter udarbejdes af skolens lærere og gæstelærere.

Smykker: I samarbejde med smykkedesigner Mikala Mortensen mikalamortensen.dk har vi fået udviklet et skals-hjerte. Hjertet kan kun købes på Skals højskole og er udformet som et vedhæng, som kan monteres i en fin farvet snor.

Kopper: Igennem flere år har vi haft keramikere til at udvikle en skals-kop. Koppen bliver solgt på den årlige udstilling og er siden 2017 udført af keramiker Helle Bovbjerg www.hellebovbjerg.dk, højskolens nuværende keramiklærer. I 2019, hvor skolen havde jubilæum blev koppen udført at vores tidligere keramiklærer Grete Westh.

Hvert år, når der er udstilling i Skals sælges også flere forskellige håndarbejds-kits; strik, broderi, vævning og syning, som udvikles af skolens lærere. Disse kits sælges kun under udstillingen og overskydende kits sælges ved markedsaftener på vinter- og sommerkurser.