Klik ned til kursuslisten
TO GENERATIONER SYNING

01. – 05. april 

Har du lyst til at være sammen med dit barn/barnebarn om at lave kreative aktiviteter, så er her et kursus for jer. Udover undervisningen vil der bl.a. være forskellige hyggelige aktiviteter, udflugt og en spændende afslutningsudstilling, hvor vi kigger på hinandens arbejder.
Begge generationer må gerne være nybegyndere. 
Ved tilmeldingen vælges mellem broderi v/Louise Lerche, syning v/Liselotte Hornstrup eller indfarvning/print v/Lene Thomasen. 

Syning v/Liselotte Hornstrup

Kom og vær med til en sjov uge med syning, konstruktion, tips og tricks, og hvor vi skal være sammen om at skabe flotte ting til dig selv, værelset eller glæde en du har kær.

Du lærer en let metode til at konstruere en overdel, som kunne være en bluse, kjole, kimono eller hvad du har lyst til. Du får mulighed for at kopiere din yndlingsbeklædningsdel, så du har mønsteret til senere brug og sy endnu flere af slagsen. 

Alle kan være med uanset om du er nybegynder eller øvet. Du vil lære maskinerne at kende og få en masse tricks til selv at komme i gang derhjemme. Derudover skal vi prøve at lave vores eget stof, som vi skal sy en lille opgave af.

Kursusnr. 14-2-23

Broderi
Batik/print

Startdato:1. april 2023
Slutdato:5. april 2023
Kursustype:Kort kursus
Fag:Syning
2 generationer (børn)
Underviser(e):Liselotte Hornstrup
TO GENERATIONER SYNING
Ingen kurser fundet - prøv at vælge anderledes i filtret.