Klik ned til kursuslisten
TO GENERATIONER BRODERI

01. – 05. april 

Har du lyst til at være sammen med dit barn/barnebarn om at lave kreative aktiviteter, så er her et kursus for jer. Udover undervisningen vil der bl.a. være forskellige hyggelige aktiviteter, udflugt og en spændende afslutningsudstilling, hvor vi kigger på hinandens arbejder.
Begge generationer må gerne være nybegyndere. 
Ved tilmeldingen vælges mellem broderi v/Louise Lerche, syning v/Liselotte Hornstrup eller indfarvning/print v/Lene Thomasen. 

Ét barn ifølge med én voksen.  (børn fra 9 år).

Broderi v/Louise Lerche

Stoffet er fundet frem, nålen er trådet med farverigt broderigarn, fantasien får frit spil og påskeferien står for døren.
I 5 dage kan du sammen med din mor eller bedstemor hygge dig samt brodere sammen med jævnaldrende med samme interesse. Du får i løbet af ugen mulighed for at fremstille helt personlige ting med broderi – kun fantasien sætter grænser. Det kunne f.eks. være en pyntepude til værelset, et penalhus til skoletasken eller et spænde til håret.

Der vil være udfordringer for alle – både store og små. Medbring dit gode humør, så finder vi sammen på noget sjovt at brodere. I kan glæde jer til en uge med sjove aktiviteter, nye spirende venskaber, hyggeligt samvær og en MASSE broderi i børnehøjde. 

Kursusnr. 14-1-23

Se de andre kurser i uge 14 her:
Syning
Batik/print

Startdato:1. april 2023
Slutdato:5. april 2023
Kursustype:Kort kursus
Fag:Broderi
2 generationer (børn)
Underviser(e):Louise Lerche
TO GENERATIONER BRODERI
TO GENERATIONER BRODERI
TO GENERATIONER BRODERI
TO GENERATIONER BRODERI
TO GENERATIONER BRODERI
Ingen kurser fundet - prøv at vælge anderledes i filtret.