Klik ned til kursuslisten
2 GENERATIONER - PRINT

12. - 16. oktober v/Mie Nygaard Thomsen

Har du lyst til at være sammen med dit barn/barnebarn om at lave kreative aktiviteter, så er her et kursus for jer. Udover undervisningen vil der bl.a. være forskellige hyggelige aktiviteter, udflugt og en spændende afslutningsudstilling, hvor vi kigger på hinandens arbejder.
Begge generationer må gerne være nybegyndere. Ved tilmelding vælges print og redesign v/Mie Nygaard Thomsen, broderi v/Line Rothmann eller syning v/Julie Sander.

Ét barn ifølge med én voksen (børn fra 9 år). 

Print og redesign v/Mie Nygaard Thomsen

Vi skal finde og tegne fine motiver og mønstre fra naturen, planter, blomster og insekter og udvikle disse til jeres egne unikke prints. Vi skal trykke med klodser, stencils og rammetryk lækre sjove mønstre, figurer eller tekster – Vi afprøver sjove effekter som svulme tryk, perlemor, guld og glimmer! Du kan trykke på duge, sengetøj eller tekstiler til at sy tøj af. Dine gamle t-shirts, din slidte sommerkjole eller trykke på din jakke, nederdel, taske eller mulepose! Vi skal eksperimentere og inspirere hinanden med farver mønstre og lækre effekter så alle går hjem med nye kreationer og måske inspiration til at fortsætte derhjemme.

Kursusnr. 42-1-24

 

Startdato:12. oktober 2024
Slutdato:16. oktober 2024
Kursustype:Kort kursus
Fag:Print
2 generationer (børn)
Underviser(e):Mie Nygaard Thomsen
2 GENERATIONER - PRINT
2 GENERATIONER - PRINT
2 GENERATIONER - PRINT
2 GENERATIONER - PRINT
2 GENERATIONER - PRINT
Ingen kurser fundet - prøv at vælge anderledes i filtret.