Klik ned til kursuslisten
TO GENERATIONER VÆVNING

14. - 18. oktober v/Henriette Andersen

Har du lyst til at være sammen med dit barn/barnebarn om at lave kreative aktiviteter, så er her et kursus for jer. Udover undervisningen vil der bl.a. være forskellige hyggelige aktiviteter, udflugt og en spændende afslutningsudstilling, hvor vi kigger på hinandens arbejder.
Begge generationer må gerne være nybegyndere. 
Ved tilmeldingen vælges mellem print og redesign v/Mie Nygaard Thomsen, syning v/Julie Sander eller vævning v/Henriette Andersen. 

Ét barn ifølge med én voksen (børn fra 9 år). 

Vævning

I kan se frem til 5 hyggelige dage, hvor vi sammen udforsker, hvordan garner i forskellige farver kan væves til bånd, billeder eller mindre tekstiler som pudebetræk, viskestykker eller et halstørklæde. På kurset vil der være mulighed for at vælge, om man vil prøve kræfter med billedvævning eller prøve at væve på små væve som klapvæve eller bordvæve.

På kurset hjælper jeg dig med at vælge et projekt og sætte din væv op, så du nemt kan komme i gang med at væve det, som du kunne tænke dig at få med hjem. På kurset kan alle være med og lære, hvordan man væver personlige ting til hjemmet eller en selv. (børn fra 9 år).

Kursusnr. 42-3-23

Se de øvrige kurser i uge 42 her:

Print
Syning

Startdato:14. oktober 2023
Slutdato:18. oktober 2023
Kursustype:
Fag:Vævning
2 generationer (børn)
Underviser(e):Henriette Andersen
TO GENERATIONER VÆVNING
Ingen kurser fundet - prøv at vælge anderledes i filtret.