Klik ned til kursuslisten
TO GENERATIONER PRINT OG REDESIGN

14. - 18. oktober v/Mie Nygaard Thomsen

Har du lyst til at være sammen med dit barn/barnebarn om at lave kreative aktiviteter, så er her et kursus for jer. Udover undervisningen vil der bl.a. være forskellige hyggelige aktiviteter, udflugt og en spændende afslutningsudstilling, hvor vi kigger på hinandens arbejder.
Begge generationer må gerne være nybegyndere. 
Ved tilmeldingen vælges mellem print og redesign v/Mie Nygaard Thomsen, syning v/Julie Sander eller vævning v/Henriette Andersen. 

PRINT OG REDESIGN – TO GENERATIONER (Fra 9 år…)

Vi skal finde og tegne fine motiver og mønstre fra naturen  - planter, blomster og insekter etc. og udvikle disse til jeres egne unikke prints. Vi skal trykke med klodser, stencils og rammetryk lækre sjove mønstre, figurer eller tekster – Vi trykker med pigmentfarver og afprøver sjove effekter som svulme tryk, perlemor, guld og glimmer! Du kan lave duge, sengetøj eller tekstiler til at sy tøj af.. Du kan trykke på dine gamle t-shirts, din slidte sommerkjole eller trykke på din jakke, nederdel, taske eller mulepose! Kun fantasien sætter grænser..

Vi skal eksperimentere, lege, inspirere hinanden og have det sjovt med farver mønstre og lækre effekter så alle går hjem med nye ting og kreationer og måske inspiration til at fortsætte derhjemme. Glæder mig til at være kreativ sammen med jer..

Kursusnr. 42-1-23

Se de øvrige kurser i uge 42 her:

Syning
Vævning

Startdato:14. oktober 2023
Slutdato:18. oktober 2023
Kursustype:
Fag:Print
Re-design/upcycling
2 generationer (børn)
Underviser(e):Mie Nygaard Thomsen
TO GENERATIONER PRINT OG REDESIGN
TO GENERATIONER PRINT OG REDESIGN
TO GENERATIONER PRINT OG REDESIGN
TO GENERATIONER PRINT OG REDESIGN
TO GENERATIONER PRINT OG REDESIGN
Ingen kurser fundet - prøv at vælge anderledes i filtret.