Tid til inspiration og fordybelse

Mange kreative kvinder oplever, at håndarbejde virker ligeså afstressende som meditation. Det er også vores erfaring. Især når man sætter en hel uge af til at lade sig rive med i en skabende proces.

En lille ferie
Et ugekursus på Skals kan bruges som et rekreativt afbræk i hverdagen. En lille ferie, hvor du bliver fyldt op med inspiration og ro. Sammen med dygtige lærere og andre elever, der deler din interesse, fordyber du dig i nye teknikker og materialer samtidig med, at du udvikler og forfiner dit håndværk.

Du kan gå ture langs fjorden, tage med på udflugt, møde nye mennesker, deltage i foredrag, arbejde på værkstederne døgnet rundt og nyde, at vi sørger for maden.

Studerende mellem 17½ og 28 år

Hvis du er mellem 17½ og 28 år og under uddannelse, har du mulighed for at komme på ugekursus til nedsat kursusbetaling. Den eneste betingelse er, at kurset skal være relevant for din uddannelse.
Du skal derfor i tilmeldingen angive hvilken uddannelse du er i gang med, hvornår du er startet og hvornår du forventer at afslutte uddannelsen.

Læder, re-design og broderi
Sideløbende med de lange kurser, har vi ugekurser året rundt. Emner kan være alt fra læderarbejde til skals-broderi, vævning, hækling, mønsterkonstruktion, maskinstrik, re-design, syning osv.

Sommer og vinterkurser

I juli, august og januar holder vi sydende vinter- og sommerkurser med 45 deltagere. Kurserne indeholder foredrag og udflugter og afsluttes altid med en lille, intern udstilling.

Kursisterne befinder sig i et livligt Mekka for håndarbejde. Man ser, rører, snakker, oplever og bliver inspireret af de andre hold.