"The costume" - kostumer til DGI

The Costume se video

Designlinjen har lavet et projekt med Bon'A Parte, Teko og DGI's rep.hold i Midtjylland.
På filmklippet kan du se designlinjens arbejde med kostumerne.
4:13 min.

Kasumi Ito - Skals, spring 2013

Skals 2013se video

Skals elev Kasumi Ito har lavet denne billedsymfoni fra vinter/forår 2013.
5:52 min.

Sigga Sunnas "Wedding dress"

Wedding dress se video

Sigga Sunna er tidligere elev på Skals højskole:
"Ideen til videoen fik jeg egentlig sidste sommer da jeg var på sensommer kursus hos jer, som jeg skrev til Sam, en amerikansk musiker som hedder
Sam Amidon (jeg har spillet på harmonika og klaver sammen med ham paa tourne):"

"...the thing is I've been haunted by your "Wedding Dress" song. It started during my week long stay in a tiny little arts and crafts school in the Danish countryside this fall. There "all I did was sit and sew..." and your song wouldn't leave my side. Gradually I started to picture some scenes until my mind wouldn't rest and I started to write some notes and do some brainstorming for a potential video...."

Hvis I ser grundigt efter kan I finde lidt hederbo hist og pist, og flere forskel-lige håndarbejdseksperimenter! Jeg tænkte tit med nostalgi på min tid på Skals Håndarbejdsskole da jeg sad og lavede de forskellige ting til videoen, jeg er rigtig taknemlig for det jeg fik ud af mit ophold og tænker på det med et smil. Håber det går godt i Skals, varme hilsner fra Island.
4:46 min.