Film fra Skals

Her har du mulighed for at se forskellige små film om skolen.

Kategorier:

Udsendelser fra TV midt/vest.
Tv m/v har af flere omgange besøgt højskolen og optaget udsendelserne ”Kludetæppet”. Har du lyst til at se, hvordan vi arbejder på skolen, kan du kigge her.

Portrætter fra DR.
DR har lavet fire portrætudsendelser af designere udvalgt af Skals højskole – Nikoline Liv Andersen, Kristine Mandsberg, Line Dyrholm og Sarah Becker. I udsendelserne giver lærere fra skolen bud på, hvordan man selv kan arbejde med de forskellige fag.

Skals videoer.
Under dette punkt kan du se forskellige små videoer.
- TV m/v optagelse af et samarbejde mellem Skals højskole, Teko og DGI’s rep. hold i Midtjylland.
- Kasumi Ito – tidligere japanske elev – har optaget en lille film om livet på skolen.
- Sigga Sunna – tidligere islandsk elev – har i samarbejde med musikeren Sam Amidon produceret en smuk lille finurlig film med masser af håndarbejde…

Skals show videoer.
Hvert år i juni måned holder vi åbent hus og viser alt, hvad der er fremstillet på forårsholdet. En gruppe af eleverne står for at arrangere show. Det kan du se bud på her.

Instruktions videoer:
Under dette punkt vises håndarbejdsinstruktioner.

Links til alle filmene/videoerne til højre >

Hør radio fra P1:

Hjernekassen P1 - BroderiDR1 Hjernekassen - Broderi